Inger`Albastru Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 am venit cu o noua problema si cu o rugaminte sa ma ajutati daca se poate si stiti . la o roata de minsk am spitele slabe desi janta e noua cum fac sa le strang? is incepator si probabil ca e banal dar toti am fost incepatori va multumesc mult si axa cu scame cand ajung prin buc sunt dispus sa dau o bere ca m`ai tot ajutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 24, 2004 Autor Share Postat Iunie 24, 2004 nimeni nu stie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maxspeed Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 Daca vii la Bucale cunosc un bun meserias care centreaza roti, este de asemenea si un bun mecanic. Crede-ma ca n-ai vrea sa centrezi tu roata. Necesita indemanare, nervi de otel, atentie, experienta si mai necesita un gram de nebunie pt. nu tota lumea se incumeta sa faca roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 28, 2004 Autor Share Postat Iunie 28, 2004 si cat ajunge de facut o roata ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 pana ajungi in buc incearca sa le strangi tu cat decat cu o cheita fixa de 6 sau de cat ai tu acolo piulita de la spita se strang 3 cu 3 pune surubelnita pe furca , cat mai aproape de janta ( langa cauciuc ) si pe o parte si pe alta unde atinge strangi pe partea opusa si tot asa ai grija sa nu rupi spitele !!!!!!!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate