racheta Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Unde gasesc în BucureÂşti tobe (sport) pentru un scooter în 4T (4 timpi)? Scooterul este firstbike. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 prin cmp serv bd tineretului http://www.scuterservice.ro/stoc.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Unde gasesc în BucureÂşti tobe (sport) pentru un scooter în 4T (4 timpi)? Scooterul este firstbike. Mulțumesc! sunt interesat si eu daca ai gasit tobe sport si unde pentru un FirstBike in 4t modelul meu este tornado mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Aprilie 1, 2007 Autor Share Postat Aprilie 1, 2007 Pai nu prea am găsit... poate doar să merg la un service care face tobe Âşi să comand una. Pe piață cele mai multe sunt pentru 2T Âşi nu se potrivesc la motoarele în 4 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Pai nu prea am găsit... poate doar să merg la un service care face tobe Âşi să comand una. Pe piață cele mai multe sunt pentru 2T Âşi nu se potrivesc la motoarele în 4 timpi. daca gasesti dami te rog un PM iti raman dator thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate