otravel Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Duminica am facut o plimbare scurta Suceava - Voronet. Timp superb. Dupa ce am admirat doua maicute ce pescuiau pe apa Moldovei am fost intr-o superba poiana cu ghiocei. M-am chinuit sa pun si pozele dar nu am reusit , sa vedem poate reuseste XCS911 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 In sfarsit am pris cum ecu pusu' pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Bucovina ramane una din zonele mele de suflet. Am fost acolo anul trecut in concediu timp de vreo 10 zile si am ramas surprins de ce am gasit. Pozele tale mi-au adus aminte de locurile frumoase pe care le-am vazut . Ce chef de-o plimbare cu motorul pe la manastiri mi-ai facut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate