Sari la conținut

JUPITER_M

Membru
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JUPITER_M

  1. Salonul nu a mai fost unul reusit ca anii trecuti, bineinteles din cauza crizei in schimb spectacolul oferit de Zoltan a fost ca de obicei de top. http://www.traficmoto.ro/video/NC41NDg/
  2. Momentan nu cred ca mai este indicata o calatorie in Siria, sunt mari revolte in tara iar autoritatile de acolo nu cred ca mai inghit venirea turistilor.
  3. Bibo No Aozora by Ryuichi Sakamoto & Endless Flight by Gustavo Santaolalla (OST Babel) Multumim pentru aprecire.
  4. Incearca sa-ti reti pofta pt falafel pentru ca este groaznic pentru colon, eu am mancat doar putin si era sa-l vomit, in leg cu macarea in Siria si Iordania se sufera cumplit pt ca nu poti manca 6-7 zile numai shaorme.
  5. Video din calatorie: Sosirea la Wadi Rum (Iordania) http://www.traficmoto.ro/video/NC4zOTc/ Cu Africanele printre ruinele din Palmyra (Siria) http://www.traficmoto.ro/video/NC4zOTY/ Enjoy.
  6. Andrei sa nu intelegi gresit, cei de la vama sunt pusi pe japca insa in interiorul tari sirieni sunt extrem de ospitalieri, exagerat as spune , apropo de falafel, faci exact ca bou de Marcos care ma terorizat tot drumul ca abia asteapta sa manance falafel pt ca el nu poate manca carne de pui,peste sau vaca fiarta, si a mancat falafel vreo 2 zile pana i-a iesit pe ochi , dupa asta nu a mai vrut sa auda de falafel, in siria este tara in care am slabit cel mai mult pt ca nu ai ce manca decat saourma , falafel este renumit pt ca iti face colonul muci asa ca ai grija.
  7. Andrei, il leg cu Israelul , intradevar complica situatia in asa mod incat nu vei trece granita in Siria cu viza de Israel pe pasaport, este primul lucru care ti-l pune in vedere inca de la ambasada in Bucuresti, visa pt Siria trebuie luata de aici , costa 40 euro parca (Marcos stie exact), in Iordania platesti viza la granita 10$ si gata, iordanieni stiu sa se poarte cu turistii, insa cu Siria este o alta poveste, la prima intrare te vor jefui de 110 euro pt o singura intrare si te vor intreba de GPS, daca ai asa ceva ascunde-l bine, se fac controale la toate masinile dar nu si in cazul motociclistilor, am avut senzatia ca noi motociclisti parca am fi privilegiati acolo, nu ne controleaza, nu ne opreste politia pt niciun motiv, pana si la controalele facute de armata + politie noua ne faceau semn sa trecem, ca sa nu mai zic ca in siria in orase la intersecti unde era dirijata de politist cand ihi faceam semn , agentul oprea traficul si ne facea semn sa trecem.
  8. In curand voi pune filmulete din tura , inca ma chinui sa le editez.
  9. Accident la coclau dragonu vs aka Mosu VIDEO aici: http://www.traficmoto.ro/video/OS4xNjk/
  10. vezi aici la honda: http://www.traficmoto.ro/download.php?marca=Honda&page=2
  11. la TV nu a precizat, dar cred ca nici el nu mai stia de ce fuge.
  12. Tocmai au anuntat la tv ca i sa intocmit dosar penal, de arestat pt ca sa-l mai aresteze , nu mai este pericol public pt ca mobra este muci
  13. Izvorul Dunari ai incercat sa-i gasesti locatia??
  14. aici gasesti... http://traficmoto.ro/download.php
  15. eu as vrea sa ma dau prin noroaie dar nu pot sa ma ridic din scaun.. am intepenit in timpul ierni.
  16. beleaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. mie dor sa ma fac precum porcul
×
×
  • Creează nouă...