Ragnarok Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 Re! Are cineva un manual de Mobra si e dispus sa imi faca si mie un exemplar? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 poi ... ce treaba are mobra si cu chopperele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Shi eu am mare nevoie de un manual de Stela...poate chiar de toata documentatzia...shi apoi de o Stela ca sa pot sa folosesc hartzogaria (daca tot am facut rost de ea). ...nu de alta da am terminat cu studiul Voshodului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ragnarok Postat Iunie 29, 2004 Autor Share Postat Iunie 29, 2004 Whoops, sorry, am incurcat forumurile... Trebuia sa postez in "Coltul comunistelor"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate