vinkator Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Link catre anuntul de la forumul de vanzari Toate actele sunt ok,revopsire integrala,schimbata partea electrica. Pentru poze,specificatii si date de contact-->link-ul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Link catre anuntul de la forumul de vanzari Toate actele sunt ok,revopsire integrala,schimbata partea electrica. Pentru poze,specificatii si date de contact-->link-ul de mai sus. ok o iesit fain dar e cam scumpa!!! nu te supara!!! spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 ok o iesit fain dar e cam scumpa!!! nu te supara!!! spor la vanzare Pretul e negociabil....scrie si in anuntz ca o voi da celui cu cea mai mare oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 ok o iesit fain dar e cam scumpa!!! nu te supara!!! spor la vanzare 15 mil pt o jawa ca a lui e mult ?? fii serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_h89 Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 m-ar cam interesa Jawa!!!! hordouan_mihai ii id meu de mess tre sa vb sa vedem cum putem face si sa imi mai dai niste poze daca se poate astept raspunsul.... pana atunci numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus_poli Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 NU LASA DIN PRET!!!Si asa o dai de pomana .Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 NU LASA DIN PRET!!!Si asa o dai de pomana .Bafta la asta ma gandeam si eu... bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 la asta ma gandeam si eu... bafta la vanzare O vand pt k vreau sa-mi iau echipament pt Yamaha .... eu nu as lasa din pretz..dar dak nimeni nu ofera cat cer eu ce sa fac? Sa stea parasita in curte pana isi gaseste alt stapan?? Mi-e mila de ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 Nu mai e valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Nu mai e valabil GATA??????????? aI DAt-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 7, 2007 Autor Share Postat Aprilie 7, 2007 GATA??????????? aI DAt-o? Da...am maritat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate