ktm_geo Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Chiar daca vremea nu a fost extraordinara dorinta de a iesi din casa a fost mare...asa ca...dupa cateva telefoane ne-am strans cativa si am hotarat sa o punem de un gratar pe malul Oltului! A fost frumos chiar daca am fost cu piticele- un peugeot( nu mai stiu exact modelul) si o honda px 50-r! Poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 frumos frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 la mai mare...foarte frumos:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm_geo Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 A iesit ceva frumos...dar vremea nu a tinut cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate