Sari la conținut

Fratii mei enduristi... un sfat va rog!


stanalexro
 Share

Postări Recomandate

Sunt pe cale sa-mi achizitionez a3a motocicleta a vietii mele...si vreau sa revin la iubirea mea din copilarie,motocicleta de teren...am incercat 2ani viteza si ii,ii ok,dar cu ce incepi cu aia continui,pt ca in cazul meu eu sunt un maniac in motoarele de teren...asa...sunt in mari dubii,nu stiu ce sa aleg,sunt pierdut in spatiu...intre 3motociclete:Honda XLV650 Transalp,Suzuki DR800S BIG,Honda Africa Twin 750...dati-mi va rog un pont ce sa imi iau,care ii mai potrivita pentru un tip la 1,82inaltime,undeva la 95kile,pentru drumuri "romanesti"(adik ca si majoritatea pline de gropi si de denivelari),off-road si drumuri lungi...care ar fii cel mai fiabil dupa parerea voastra?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

africa twin clar ....fiabilitate mare ....sau un supertenere restul sunt amageli.. :baldy: asta daca vrei sa mergi si tare pe strada cu ea 170km/h

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

africa twin clar ....fiabilitate mare ....sau un supertenere restul sunt amageli.. :baldy: asta daca vrei sa mergi si tare pe strada cu ea 170km/h

Clar. AT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut

eu am un BIG de aproape 3 ani si pana acum nu mi-a facut nici un fel de probleme tehnice, asta in conditiile in care am grija de el (benzina buna, ulei schimbat cam la 5000km parcursi, lantul intretinut ca la carte, etc).

de consum nu ma pot plange, a "papat" in jur de 4.5 l/100km in conditiile in care viteza de croaziera este de 110-120km/h, cu pasaje de 140-150 km/h in depasiri (si mai putea), dar si de 60km/h (in localitati).

de carat, cara cat pui pe ea fara sa cracneasca, si nici repriza nu are de suferit foarte mult.

pana acum nu m-a dezamagit niciodata, si am intrat cu motorul si pe drumuri forestiere grele si a facut fata cu brio.

pozitia e comoda la drum lung, in sensul ca pot sta in sa fara dureri in partile "moi" cel putin 300km fara pauza, avantajat si de rezervorul de 24l cu care pot face 500km fara sa realimentez. de vibratii nu ma pot plange pentru ca nu prea le simt (2 arbori de echilibrare care isi fac treaba foarte bine).

 

minusuri pe care le-am gasit:

- greutatea de ~225kg la plin, dar m-am obisnuit cu ea destul de repede (am 1.83 m inaltime si 83kg) si este un plus la drum lung, iar in oras nu sunt probleme.

- viteza de croaziera pe care unii o pot considera mica, dar mie imi este suficienta (pot admira si peisajul, este suficient de mare pentru a nu fi blocat in coloane, am timp sa "citesc" traficul si sa reactionez in concordanta)

- dimensiunile care o fac sa nu se poata strecura prin trafic ca un scuter sau ca un enduro mic.

o parte din dezavantaje se gasesc si la celelalte modelele gen AT, TA, SuperTenere (greutate, dimensiuni, etc)

in consecinta, eu o recomand, si nu, nu fac reclama, pentru ca nu o vand pe a mea.

despre celelalte modele nu ma pronunt, pentru ca nu am mers foarte mult cu ele, asa ca....

bafta si sa ne vedem :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt obsedat dupa BIG de la varsta de 15ani cand l-am vazut prima oara ruland pe langa mine...sunet,demaraj,tot...sunt in dragostit de el...acuma ce o da D-zeu...eu o sa plec in Germania(nu stiu exact cand)sa umblu prin reprezentante SH si dupa vreo 3-4zile sa trag o concluzie...va multumesc mult pentru sfaturi si astept in continuare si pe altii sa faca commenturi pentru a ma hotara definitiv :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...