catalinpetru Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 iaca si a doua iesire cu tot cu un cui prins, noroc ca era aproape de casa nerecomandat a umbla cu cuie in camere urmeaza cred chestia aia spongioasa in loc de camera 2007 martie 16 tarnaveni - tg mures a fost mai soft decat in fagaras e frumos si pe dealuri enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 las ca poate ne om vedea pe dealuri prin mures bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinpetru Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 las ca poate ne om vedea pe dealuri prin mures bafta! scriam in alt topic, ca in weekend voi fi acolo si aduc si motoru te bagi? /index.php?showtopic=88045 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Faine iesirile. Ti-ai luat motoreta faina. Sa te dai sanatos pe coclauri. Remorca e tot a ta? Cum a mers cu 3 motoare pe ea? Ce mai face Raul? Am fost coleg cu el la fukulta. Am vazut ca e in 2T acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinpetru Postat Aprilie 21, 2007 Autor Share Postat Aprilie 21, 2007 da, e ok remorca merge ok si cu 3 chiar daca unul a fost gs-ul de 650 raul_chioibas at yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate