soricelu` Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 stie cineva cand apare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 stie cineva cand apare? Azi a iesit din tipografie, de maine il puteti gasi la standurile de presa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 astazi a aparut in chioscuri ... l-am luat. Buna treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 l-am luat si eu in sfarsit. Nu am fost pe faza cand a aparut si de sarbatori a fost inchis. bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Mam dus la toate chioscurile care miau sariit in cale si nimeni nu are stau in bucuresti, nimeni nu stie nimic!!!!! De cand astep sa apara si nimic Unde o pot gasi ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Forte Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 De la OMV din Constanta l-am luat eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 dar din bucuresti nu stie nimeni de unde pot sa iai Catalog moto 2007 ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 cam orice chiosc de ziare , Rodipet , inclusiv benzinarii nu stiu cat de actual e , nu are toate datele , in plus la HONDA inca apare VTR1000SP2 , model scos din fabricatie in 2005 dar care este inca la vanzare la Honda InterBikes - dealerul Honda in RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 sa caut ca la benzenarii nu am cautat dar nustiu dc nu a aprut la chioscuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate