Kustom Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 IJ 56 ' CU ACTE{VERIFICARE SI ASIGURARE EXPIRATE} mere in draci .... ceva piese ..... consum 3 -4 % rat bike.....putin cioperit ... PRET 200 EURO NEG. poze mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 IJ 56 ' CU ACTE{VERIFICARE SI ASIGURARE EXPIRATE} mere in draci .... ceva piese ..... consum 3 -4 % rat bike.....putin cioperit ... PRET 200 EURO NEG. poze mai incolo tot departe...of of of...de ce sunt as aoferte si prin zona asta? bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 stiu eu unu in bucuresti cu 10 milioane (maxim) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 stiu eu unu in bucuresti cu 10 milioane (maxim) daca e vorba de cel al lui OLY... am lasat deja o plasa la rand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 pe vreunu cu un minsk ceva de 125 nu stii de vanzare pt un rocker cu plete de 17 ani care nu se intelege cu ma-sa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 pe vreunu cu un minsk ceva de 125 nu stii de vanzare pt un rocker cu plete de 17 ani care nu se intelege cu ma-sa... hai ca esti tare...parca si la donatii ai pus anuntu bravo...buna alegere, minsku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 hai mai povestitorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 hai mai povestitorilor auzi nu esti departe de mine ia da o poza ce iju ca pote ma intereseaza dar..tot nipru vreau:d.da sa vad mersii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 tot departe...of of of...de ce sunt as aoferte si prin zona asta? bafta la vanzare hai sa iti zic o faza exista o firma de curierat destul de ieftina zic eu la 100 de kg te costa cam 104 ron , deci ai putea sa sa faci afacerea cu ajutorul firmei respective , poti sa discuti cu cel care vinde moto sa il puna la firma respectiva sistem ramburs +plata transportului la destinatie si acum, ptr cel care vinde ij ul 56 ai precizat si niste piese in anunt ai putea sa scrii despre ce piese e vrb si bineinteles stare si pret ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 (editat) IJ 56 ' CU ACTE{VERIFICARE SI ASIGURARE EXPIRATE} mere in draci .... ceva piese ..... consum 3 -4 % rat bike.....putin cioperit ... PRET 200 EURO NEG. poze mai incolo na am rezolvat shi cu pozele man.... FUKING IJ RAT BIKE CHOPPER CUSTOM RUGIN FIERU .......hai la ij neamule....de mers mere in draci Editat Martie 31, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 na am rezolvat shi cu pozele man.... FUKING IJ RAT BIKE CHOPPER CUSTOM RUGIN FIERU .......hai la ij neamule....de mers mere in draci interesanta creatie... imi place cum arata rezerv ala de simsoneta pe el...mi se pare mie, ti-a fost lene sa te ocupi de unele detalii mici dar care dau bine la aspect, si l-ai facut rat bafta la vanzare @rados:interesant...faza urata e cu cvc-ul cand il cumperi, daia trebuie sa ma duc eu la dracu-n praznic sa iau ceva daca gasesc bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 nimeni nu il vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 nimeni nu il vrea? Pai facem schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 paroape vandut la AXI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 GATA NENEA am ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate