seby_mf Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Cine stie cum dracu se schimba cablul de ambreiaj la RS125? da cineva care stie exact modelul ca nu este deloc la vedere locul unde se prinde capatul cablului.Poate o fi vre-un smen si nu stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 probabil ca tre sa dai capacul jos..... nu stiu exact... dar banuiesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 probabil ca tre sa dai capacul jos..... nu stiu exact... dar banuiesc... Pai eram cale sa fac asta,pana sa aflu de fapt cum se face,trebuie bagat printr-o ancora pe acolo,e destul de simplu chiar daca nu vezi prea bine ca ancora estet exact langa busonul de umplere cu ulei de la cutie....acuma sa vad ce pun in capatul celalat,ori cositor ori plumb si sa il strang,daca mai stiti voi solutii astept sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate