AntIs0cI@L Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Stie cineva unde gasesc sau pe cineva care face....? Eventual si un pret ceva? ty! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 daca erai mai explicit.... poate aveai si un raspuns.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Presupun ca se refera la bugspoiler.. Gasesti pe louis sau la polo (daca, bineinteles, cauti).. undeva in jur de 200 de euroi.. Sau poti sa vb cu cei care fac carene, poate te rezolva ei.. Ori sa-ti faca unul de la 0, ori sa adapteze un pinten de la alta motocicleta pe prinderile tale.. Pretul ti-l pot da ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 Hai sa fiu mai explicit...sunt incepator si am auzit baietii cu experienta denumind partea care acopera motorul la o sportiva de "pinten"....si as vrea sa pun si eu unul pe o yamaha szr 660...daca "pinten"= spoiler atunci despre asta vorbeam si cu ocazia asta am aflat si numele real. @amimagz: am cautat pe louis dar stau cam dubios cu germana si nu am gasit(am cautat de la munca si nu prea am avut timp) dar o sa mai caut. as vrea daca siti un sevice unde sa ma duc sa vb ! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate