sckhreech Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Salut, cred ca nu am postat unde trebuie dar are legatura cata de cat cu partea de service. Stie cineva de unde pot cumpara 2 bucati de aluminu(bloc de aluniniu) de 50cm lungime si latura la patrat de 15cm....din care sa pot confectiona niste piese cusom. Sau macar teava dar groasa in carne. Va multumesc si rog moderatorii daca considera ca am gresit sectiunea sa muteanuntul....dar la rubrica de cumparari nu vad unde sa il incadrez....ca este matrial brut. Va multumesc si astept raspunsurile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 procuram fara probleme al, fier,oteluri calite etc........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 procuram fara probleme al, fier,oteluri calite etc........ sal...ai PM!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate