Gerad Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Eram in trecere.... doar am fotografiat... detalii nu stiu ... decat ca erau 2 pe scuter , purtau casti , iar acum sunt la spital ... ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Sa speram ca sunt bine. De obicei se scapa usor la scuter, cu cel mult un membru in reparatii pentru 2-3 saptamani. Mobra lor nu arata totusi prea bine, si se poate sa fi fost mai rau. Oricum, bafta multa si insanatosire grabnica, si lor si aluia cu dacia, daca a fost cumva vina lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Insanatosire grabnica si fara urmari. Totusi, cum au reusit sa intre frontal in dacie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantomm Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 ia facut ceva damage scuterasul lu ala cu dacia.. inseamna ca a fost impact mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rd.Rabbit Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 (editat) Sa speram ca sunt bine. De obicei se scapa usor la scuter, cu cel mult un membru in reparatii pentru 2-3 saptamani. Mobra lor nu arata totusi prea bine, si se poate sa fi fost mai rau. Oricum, bafta multa si insanatosire grabnica, si lor si aluia cu dacia, daca a fost cumva vina lui. daca e vb de accidentul de la Parma(micro 19) am auzit ca un pasager este in stare grava....mai stie cineva amanunte? Editat Martie 29, 2007 de Rd.Rabbit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerad Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 Acela este...asa stiu si eu ..ca unul este in stare grava... dar in rest nu stiu nimic :| ... din pacate ... astazi 06 aprilie ...s-a mai dus unu dintre galateni ...fie-i tarana usoara :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 De unde stii ca amurit baiatul care a avut accident pe faleza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_night77 Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 baiatul dp faleza...un prieten care era in trecere mi-a spus ca zacea intins pe asflat shi ii curgea sange din gura...oamenii stateau shi se uitau la el..o singura concluzie pot sa trag..RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 (editat) o sa scriu eu pentru prietenul meu, el nu a ajuns acasa.el era chiar in spatele baiatului care a avut accidentul.baiatul a murit, din pacate, au confirmat alti motociclisti care au fost la el la spital.era f tanar,cred ca avea in jur de 18 ani.am inteles ca un idiot a schimbat benzile fara sa se uite in oglinzi, a intrat pe contrasens si l-a proiectat in stalp.avea echipament complet si casca, dar casca s-a desprins si a zburat.rip Editat Aprilie 6, 2007 de lsd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_night77 Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 nu shtiu daca e tocmai potrivit comentariul meu acum..dar il cunoshteam pe baiat..nu personal,dar shtiam multe despre el,cunoshtea foarte bine motorul,il stapanea shi din pct meu de vedere,era un model pentru pushtii cu 125.pacat..foarte pacat ca s-a dus. eu zic ca..merita o inmormantare asha cum i se cuvine oricarui motociclist,cat mai multe motoare acolo. RIP inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 wtf???? ce s-a mai intamplat? cand? cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 din intamplare eram prin zona ,cand am ajuns era pe jos ,purta echipament fuul ,numai ca in momentul impactului casca a sarit...era in coma cand a ajuns salvarea , baiatul era destul de experimentat ptr clasa 125...pacat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate