wrongname Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 (editat) vreme excelenta, companie la fel, Cheia destul de libera Editat Martie 28, 2007 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 vreme excelenta, companie la fel, Cheia destul de libera Fain, bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 (editat) e "practicabil" drumul ala intre slanic si cheia? ala pe la muntele verde? Ps: la cererea telespectatorilor "praticabil" insma sa iei curbele frumos, aplecat..etc se preteaza drumul ala la asa ceva? comparandu-l cu cheia-brasov de exemplu Editat Martie 29, 2007 de HONDANEGRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 @ HONDA: suficient de practicabil, virago suporta soft enduro... curbele sint foarte stranse si in panta rau de tot... cheia rulz daca asta vrei sa stii... dar e frumos dpdv peisaj, asta da. muntele verde m'a surprins prima data cand am ajuns in zona, nu stiam de existenta lui, si m'am trezit cu el in fata... wow... si daca un GS 500 a participat pt a doua oara la drumul asta, cred ca merita sa incerci si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 ceva zapada pe la cota 1600 m in zona cheia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 ok, merci anul trecut am fost bucuresti-ploiesti-slanic si era jale drumul intre ploiesti si slanic.. de asta intrebam..credeam ca si ala intre slanic si cheia e la fel de prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 eu sut obisnuit cu portiunea aceea de drum merg mai de o sa ma duc si sambata raman peste noapte si vin duminica o sa fac si eu ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 (editat) mai bine mai tarziu decat deloc, a fost super iesirea cat despre drumul de la muntele verde... cam nasol, e din placi de beton... trebe mers mai incet Editat Martie 29, 2007 de allec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate