Cata M Postat August 24, 2003 Share Postat August 24, 2003 Aş vrea să plec săptamâna asta(25-31 august)la mare...mai puţin luni şi marţi că mai am ceva treabă....dacă sunt doritori...mi-ar face plăcere să mergem mai multe motorete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 25, 2003 Share Postat August 25, 2003 Eu cred ca o sa fiu in vama in weekendul asta. Suna-ma si bem o bere... doua....trei....etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 26, 2003 Autor Share Postat August 26, 2003 S-a făcut! Numărul meu este 0722621060 dar pe al tău nu-l ştiu.Poţi să-l pui aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 26, 2003 Share Postat August 26, 2003 Salutare, noi va asteptam in Vama,sper sa dati un semn de viata nu cum ati facut alta data.Uite nr meu Dan,in caz ca nu-l mai ai:0724386871. Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate