Kraven Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 In curand trebuie sa schimb uleiul la motor la o kawasaki zx6r model din anul 2001.Fiind prima data(de cand sunt eu proprietar) si pt siguranta va rog sa mi spuneti si mie care este cantitatea de ulei exacta care-i intra pe gatlej. Stiu ca scrie ceva pe capacul de la ulei dar treb sa fac acum 15 km sa ma duc la garaj sa aflu si maine vreau sa l cumpar. Multzam anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Vezi ca exista undeva pe forum un topic despre manuale moto. Da un search dupa "manuale moto". Cei care au raspuns au postat acolo link-uri catre site-uri cu sute de manuale. Trebuie sa fug acum de acasa, altfel as cauta si as posta. Eu cred ca vei gasi prin acele linkuri (sunt vreo 2-3 importante, cu sute de manuale) manual si pentru Kawasakiul tau. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate