LO550 Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 PT CEI INTERESATI SA TESTEZE MARCA HUSABERG 0722456946 LORENZO TESTATI INAINTE SA CUMPARATI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 PT CEI INTERESATI SA TESTEZE MARCA HUSABERG 0722456946 LORENZO TESTATI INAINTE SA CUMPARATI Ok.Ok. Mai faci un test cu supermoto? Pe primul l-am ratat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Aprilie 2, 2007 Autor Share Postat Aprilie 2, 2007 FACEM ,VENIM CU 3 MODELE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 FACEM ,VENIM CU 3 MODELE Cand? Cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 marca asta cum e fatza de KTM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 marca asta cum e fatza de KTM? Fix la fel dar un pic diferit. Suna-l pe Laurentiu ca iti da un Husaberg sa te dai cu el, (cred ca este singurul dealer care da motoare sa le incerci) si apoi ai sa vezi. Conteaza pe ceea ce ai simti sa simti si lasa la urma revistele si forumurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 asteptam data.....ultima data cand m-am dat cu 650 a fost.....inuman.... ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 MA GANDESC LA O LOCATIE ,IN JURUL BUCURESTIULUI SAU EVENTUAL LA CIOLPANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Cred ca cei mai multi vor sa testeze supermoto. Cu enduro ne-am mai dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Cred ca cei mai multi vor sa testeze supermoto. Cu enduro ne-am mai dat... Subscriu. SM dar unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate