stanalexro Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 baga-ti aici...ca is destule motoare si in Arad de Enduro care nu se stie proceda corect cu ele...tot pe asfalt cu ghimpi de teren... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvian Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) Daca vrei un loc placut pentru facut enduro in Arad, fara sa-ti rupi carenele eu i-ti recomnad soseaua de centura!!! Dar daca vrei altceva vino mai spre ghioroc si incearca dealurile ca sunt mai interesante. Totul e sa vi fara... carene! Editat Aprilie 1, 2007 de Silvian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 1, 2007 Autor Share Postat Aprilie 1, 2007 Daca vrei un loc placut pentru facut enduro in Arad, fara sa-ti rupi carenele eu i-ti recomnad soseaua de centura!!! Dar daca vrei altceva vino mai spre ghioroc si incearca dealurile ca sunt mai interesante. Totul e sa vi fara... carene! HALOOOO,da nu o sa vin cu motoru de viteza...o sa vin cu urmatorul motor care mi-l cumpar...Enduro...ar fi culmea sa vin cu motor de viteza pe dealurile din Ghioroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate