Sari la conținut

Silvian

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Silvian

  1. Eu am facut montajul asta dar nu m-am gandit sa-i fac concurenta prietenului meu Emi. Motivul a fost cu totul altul.
  2. Chiar daca ai terminat pe nu stiu ce loc nu inseamna ca esti indreptatit sa vorbesti in felul acesta despre altii, poate ca cei despre care spui astfel de lucruri sunt cu mult mai buni decat tine (la enduro, la caracter,...) Daca ai fi mai bun probabil ca ai sti cum sa vorbesti. Cat despre concurs sunt sigur ca cei care au avut interese foarte mari ca sa aiba rezultate bune daca nu s-a putut prin fair play sa le obtina, s-au folosit de orice lucru sau persoana ca sa obtina acele rezultate, doar traim in Romania si asa se rezolva problemele pe aici. Era chiar culmea sa fie printre primii un necunoscut care sa intreaca multi favoriti, sa intreaca toata armata de KTM-uri (si eu am tot KTM). Pai nu va ganditi ce ar fi spus sponsorii..., sau alte persoane... Pentru mine e totul foarte clar, indiferent ce cred sau spun altii. Voua ce nu va e clar...???
  3. Pentru mine a fost adus motorul din Germania, Emy a vrut sa-mi faca o surpriza stiind ca-mi caut motor (KTM EXC300). Intre timp si eu am vorbit cu un prieten din Olanda (Gherry) sa-mi caute motor si acesta mi-a promis ca-mi vinde motorul sau daca-l vreau, tot un KTM EXC300. Am fost de acord dar am hotarat ca o sa le fac o surpriza prietenilor mei si nu o sa le spun nimic, ca mi-am gasit motor si data cand o sa-l primesc. Am preferat sa le spun ca ma las de enduro si ca nu o sa-mi mai cumpar alt motor pentru ca deja i-mi vandusem motorul pe care l-am avut (Yamaha YZF426). Si chiar inainte cu o saptamana sa primesc motorul din Olanda Emy vine la mine cu motorul despre care e vorba in acest topic. Vreau sa va spun ca mi-a parut rau ca deja am vorbit cu Gherry si ca am incheiat deja targul cu el pentru ca motorul arata si mergea extraordinar stiind ca motorul pe care l-am achizitionat nu era in aceasi stare (buna) ca si motorul pe care Emy mi-l oferea. A trebuit sa-i spun ca deja mi-am luat motor, asa ca surpriza mea nu a mai fost surpriza iar Emy a fost nevoit sa puna motorul la vanzare ca sa-si recupereze banii. Cam asta e povestea cu motorul care la vandut Emy si despre care se discuta in acest topic. P.S. Daca nu as fi luat alt motor deja, cu siguranta l-as fi cumparat pentru ca motorul a fost perfect, rareori gasesti un motor de enduro cu vechimea acestui motor (2001) sa mearga si sa arate asa de bine. Sunt convins ca prietenul meu nu mi-ar fi oferit niciodata un motor care stia ca nu e 100% OK.
  4. Cel mai bun motor e cel care-ti place si cu care te-ai obisnuit. Asa ca fiecare e subiectiv in pareri. Nu mai cere parerea altora, ia-ti ce-ti place...
  5. Pune te rog si poza aia de la Sinaia macar la mine pe mail daca nu pe site...
  6. Daca vrei un loc placut pentru facut enduro in Arad, fara sa-ti rupi carenele eu i-ti recomnad soseaua de centura!!! Dar daca vrei altceva vino mai spre ghioroc si incearca dealurile ca sunt mai interesante. Totul e sa vi fara... carene!
  7. In fiecare duminica ies impreuna cu prieteni la o "tura" enduro. Pentru mine e ca un drog. Acum ca e iarna sunt pur si simplu bolnav.
  8. Drum pe care Jawa unuia dintre ai nostri era sa se inece in noroi. A trebuit ceva hamaleala sa o scoatem. La noi esti primit cu orice motor. Daca ai cu ce si daca te tine e OK.
  9. aici tocmai am descoperit un drum parasit de ceva ani buni
  10. Sant din jud.Arad. Avem si noi pe aici ceva amatori de enduro. Ne adunam in fiecare duminica si "colindam" impreuna dealuri din preajma. Am ajuns sa le cunoaste pe de rost. Chiar astazi am facut o iesire "beton". Chiar daca nu suntem dotati cu motoare extra ne straduim tot timpul sa progresam. Vindem, cumparam ,schimbam si tot asa.
×
×
  • Creează nouă...