liviu_ionescu Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Ce ulei de motor pot baga la o Honda CB250 din 1985?? Am bagat semisintetic "YACCO MVX 500"- 15W50 si patineaza ambreiajul intr-o veselie. Am bagat si "MOTUL 5100 ester"- 10W40 dar consuma si patineaza la ture mari. Am schimbat arcurile de la ambreiaj, placutele fiind in cote, dar cu YACCO MVX500 tot patineaza (bagat in viteza 1 pus frana fata-spate ,acceleret-dat drumu la ambreiaj si motorul merge ca si cand e scos din viteza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 uita-te si tu intr-o carte tehnica!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 schimba placutzele cu unele noi, este posibil sa fie cele vechi chiar daca nu sunt uzate... sau poate nu e tocmai bine reglat ambreiajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 louis zice ca Ăl ohne Filter: 2,8 L. SAE 10W40 Ăl mit Filter: 3,0 LITER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate