The Mentalist Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) Am fost, doar formatia anuntata, a fost mai mult decat placut!Am vazut marea devreme anul asta, pe plaja la Mamaia era lumea la plimbare, atmosfera placuta! Am mancat in Constanta si ne-am intors, un pic obositor, 480km, dar vremea a tinut cu noi! Revin cu niste poze! Editat Aprilie 1, 2007 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releone Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 o zii superba in afara; un pic frig la intoarcere dar a meritat. Aveti grija daca mancati in port la restaurantul de peste ca dureaza f mult. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Voi v-ati torpilat pana la mare faina iesirea...sa fie tot mai multe de genu si atunci va fi si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate