Chopper Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 Poate ma puteti ajuta careva cu identificarea anului de fabricatie la un RM 250.Tipul este mai nou,cu racire pe lichid,iar pe capacul magnetoului(stinga) se afla imprimat "AETC", tipul de motor.Problema e ca motoarele de tip AETC s-au fabricat din `95,parca,pina in 2002 sau pina in prezent.Am gasit la "www.motofiches.com" si manualul de reparatii,dar din pacate nu am reusit sa identific anul fabricatiei. Deci: tipul motociletei e RJ15A(poansonat pe cadru ),dupa care urmeaza seria.Pe motor e poansonat J-110,dupa care urmeaza seria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 de poza nu ai auzit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Iulie 8, 2004 Autor Share Postat Iulie 8, 2004 Inca nu am auzit nici macar de aparat foto digital,daramite de poza.... Daca o sa reusesc cumva,poate pun si o poza,ca intr-adevar ar fi mai bine. Eu ma gindeam ca poate aveti careva modele asemenetoare si m-ati putea ajuta cu data fabricatiei,dupa tipul motorului.De ex. Daca pe cadrul cuiva e poansonat RJ-14 A si modelul e,sa zicem din 94,iar altcineva are un cadru 16A din 98,atunci e destul de clar cam in ce perioada e fabricat asta in cauza . Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Iulie 9, 2004 Share Postat Iulie 9, 2004 daca te uiti atent pe genti in general are pansonat dimensiunile gentii iar linga el anul de fabricatie cu luna/an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Iulie 9, 2004 Share Postat Iulie 9, 2004 daca te uiti atent pe genti in general are pansonat dimensiunile gentii iar linga el anul de fabricatie cu luna/an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 9, 2004 Share Postat Iulie 9, 2004 de poza nu ai auzit ? Daca iti dadea si cartea de identitate,manualul de reparatii...era perfect anuntul Nu trebuia sa faci mai nimic SIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iulie 10, 2004 Share Postat Iulie 10, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 11, 2004 Share Postat Iulie 11, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iulie 12, 2004 Share Postat Iulie 12, 2004 ionut daca vrei poza intra pe :www.mobile.de si cauta rm 250 intre ani 1995 si 2002 si vezi poza nu sau mai simplu poftim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iulie 12, 2004 Share Postat Iulie 12, 2004 poate ca nici macar nu seamana cu ala dar iti faci o ideie despre cum arata nu Cipri ???????? zi tu Ionut nu te supara lasa ca mergem la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 poate ca nici macar nu seamana cu ala dar iti faci o ideie despre cum arata omu' stie cum arata...vrea doar sa afle anul fabricatiei,tu nu intelegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 pai toti ati cerut poza eu vam dat una cu un RM 250 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Iulie 13, 2004 Autor Share Postat Iulie 13, 2004 Pace voua...Tinule,hai pe yahoo messenger(popciprian75) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 cipri imi aduc acuma yahoo m de pe net si pe urma ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate