IceCube Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Salutare ! Initial eu pe 7 (sambata) ar fi trebuit sa plec inspre focsani cu Ray, se pare ca s-au schimbat putin planurile pentru el, nu-i problema Faza e ca va fi prima mea iesire din Bucuresti pe 2 roti, voi avea si pasager si e o distanta si cam lungutza (~200km) . Este cineva care iese la plimbare Sambata macar sa ma conduca inspre Focsani ? Eu voi ramane pe acolo la neamuri cateva zile.. so cine e dornic de plimbare si are drum incolo sa lase aici un mesaj, poate ma insoteste cineva Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Hai ma, ca merg si eu s-a luat decizia finala deci, propun plecarea la 9 din fata blocului de la mine (ca-s aproape de obor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate