lemnarm Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Salutari, Nu stiu daca m-am exprimat corect , insa am o "problema" la scooterul meu Peugeot Speedfight 1 LC. Problema este in felul urmator: Ii dau gaz la scooter incepe sa urle , sa se tureze motorul insa nu cupleaza / incepe sa se miste numai destul de tarziu , ca si cum la o masina ai apasa acceleratia si ai lasa ambeiaju mult mai tarziu , oare de ce se intampla asta si oare cum se poate remedia ? Este grav ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 pare a fi ambreiajul centrifugal ... sau are role mult prea usoare ? uzate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lemnarm Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 pare a fi ambreiajul centrifugal ... sau are role mult prea usoare ? uzate ? Ai cumva ceva link cu ceva informatii despre ambreiajele centrifugale , mod de functionare etc ? Sa vad si eu ... Mircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 eu nu am... ai cautat pe google ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 asa ii si la sr meu .. dimineatza cand e rece .. il tzin in garaj si nu e incalzit ... cand se incalzeste motoru .. in turez dar pleaca mult mai rpd , probabil trebe sa schimb rolele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Atunci si la mine or fi rolele de vina.(Oare sa fie uzate?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Ai cumva ceva link cu ceva informatii despre ambreiajele centrifugale , mod de functionare etc ? Sa vad si eu ... Mircea incearca aici... http://en.wikipedia.org/wiki/Centrifugal_clutch dar e in engleza... sper sa te descurci CHEERS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 eu nu inteleg nimik ... cat poate sa coste ''rolele'' ? sau tot ambreaju centrifugal ! va rog datimi si mie un rasp sa stiu la ce sa ma astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 eu nu inteleg nimik ... cat poate sa coste ''rolele'' ? sau tot ambreaju centrifugal ! va rog datimi si mie un rasp sa stiu la ce sa ma astept ! rolele nu-s scumpe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Rolele sunt ieftine. (am eu de vanzare niste role-PM me daca esti interesat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ba asa am avut si io problema regleaza intinzatorul de la curea sau scimba cureaua de trensmisie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate