bavareze Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 salutare duminca dimineata, pe la un 9 asa, am de gand sa ies cu VTR 1000 F la o plimbare de cateva ore prin jurul bucurestiului. viteza nu neaprat mare, dar unde se poate sa trecem de 200.... in rest fara prea multe riscuri sau cascadorii. mi-ar placea sa mai vina cineva cu mine astept PM sau ym neserios@yahoo.com sau tel 0720 269 269 merci radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 iar ma? eu cred ca cineva acolo sus tine cu tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Aprilie 8, 2007 Autor Share Postat Aprilie 8, 2007 iar ma? eu cred ca cineva acolo sus tine cu tine.... iar ce? iar ma plimb? sau ce vrei sa zici? prietene, o veste pentru tine: de 2 ani ma plimb zi de zi cu motocicleta, atunci cand vremea permite. ca nu ai fost tu informat e alta problema.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate