nicu02 Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Eram ieri in trecere pe calea ferentari iar pe linia de tramvai era o motocicleta galbena (nu stiu ce marca era) culcata. Un conservar cu o Lada rosie intrase in el. Tot ce stiu este ca motociclistul era ok si spunea ca a intrat in el cel cu lada. Cine stie mai multe detalii sa le puna aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 bine k nu a patzit nimik mai grav , sunt fericit daca vad k nu se lasa cu rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Bine ca este ok. Mai multe detalii nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boogie2bad Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Bine ca este ok. Mai multe detalii nu stie nimeni? foarte penibile posturile astea.. doar de dragu clickului... daca cineva ar avea detalii si intra pe forum.. duh!! nu e clar ca ar spune/scrie???? posturile de genul asta (precum si al meu) sunt niste off-topicuri mult prea frecvente!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate