smile Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 avand in vedere ca suntem in vacanta (noi astia micii )vom trage tare saptamana asta si vrem sa facem iesiri gen plopu dar si in alta parte m`am gandit sa mergem mai mult spre valeni dar n`am mai tras nici o tura pe acolo si nush cum e.....in principiu sa fie zona de deal cel putin si cu padure neaparat....vreo idee?! ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 /index.php?...c=67428&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 9, 2007 Autor Share Postat Aprilie 9, 2007 ms zig zag o sa iau in calcul traseul...am vb cu adi si mi`a spus ca e f tare acum sa vedem ce spun si tovarasii de drumetie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate