smile Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 se iese maine la valenii de munte ....vine careva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 sal pustiu am fost de paste la Slanic am urcat pe la muntele verde spre teisani de acolo din platouri se fac drumuri forestiere sti tu asa cam ce se potriveste pentru animalu meu am bagat o tura belea nu grea asa ceva soft sa intru cu gumele mele da cu toate ca am fost simgur a fost destul de frumos bafta multa maine asfaltt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 asfaltt uscat Vezi c-ai gresit coltul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 (editat) sal pustiu am fost de paste la Slanic am urcat pe la muntele verde spre teisani de acolo din platouri se fac drumuri forestiere sti tu asa cam ce se potriveste pentru animalu meu am bagat o tura belea nu grea asa ceva soft sa intru cu gumele mele da cu toate ca am fost simgur a fost destul de frumos bafta multa maine asfaltt uscat nu mai sta cu gumele alea schimba`le urgent ca a venit vremea frumoasa....sa vezi ce poze aduc maine te imbolnavesc Vezi c-ai gresit coltul. bine spus nenea zig zag ....dar intentia conteaza ....nu poti sa vi si u maine? vine si dragonu Editat Aprilie 10, 2007 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate