sue Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) Astazi dimineata in jurul orei 8 si 10, trecand pe Baba Novac am vazut un motor cazut; cred ca era un chopper, de culare mov. Nu am vazut motociclistul, casca sau altceva. La locul accidentului erau 2 politisti (sectia 12 este la 1 minut distanta) care au izolat zona f bine . Dupa 2 minute, revenind la locul cu pricina, o salvare pleca cu sirena pusa. Am inteles ca motociclistul a fot dus la spital. Numarul moto: B 90 EKT. Sper sa nu fie nimic grav! Editat Aprilie 12, 2007 de sue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaca Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) de dimineata pe la 8.30 pe str cimpia libertati la intersectia cu str. care vine dinspre sectia de politie 12 [aproape de baba novac] a fost lovit un motociclist de un audi.... cand am ajuns la locul accidentului motocicleta era in intetsectie pe jos iar riderul in drum spre spital..... conservarul cu audi nu sa asigurat si a iesit in intersectie si la lovit pe motociclist .... conservarul se vaita ca era soarele prea puternic si a fost orbit''''..... motocicleta este o honda [chooper] nr B-90-EKT[nu cunosc modelul] .... daca cineva are detalii despre starea motociclistului sa lase un mesaj ...din cate stiu eu avea ceva pe la piciorul drept ???? sper sa fie bine si insanatosire rapida..... [scuze a mai fost pus un topic cu acelasi accident] Editat Aprilie 12, 2007 de tzaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 (editat) /index.php?showtopic=91798 Edit: Am unit cele 2 topicuri ce tratau acelalsi subiect Editat Aprilie 13, 2007 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate