rutakate Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Salut, m-ar interesa sa aflu niste pareri privind calitatea serviciilor oferite si bineinteles si ce preturi practica. As vrea sa fac o revizie generala la Honditza ca e cumparata second, pe langa care schimbare semeringuri furca, curatare si reglare carburatoare, schimb cauciucuri si schimb ulei Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Salut, m-ar interesa sa aflu niste pareri privind calitatea serviciilor oferite si bineinteles si ce preturi practica. As vrea sa fac o revizie generala la Honditza ca e cumparata second, pe langa care schimbare semeringuri furca, curatare si reglare carburatoare, schimb cauciucuri si schimb ulei Multumesc iti sugerez sa suni si sa intrebi - 021 778 20 46 este cea mia buna varianta. personal numia la ei imi fac treburile insa am auzit si pareri mai putin pozitive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 iti sugerez sa suni si sa intrebi - 021 778 20 46 este cea mia buna varianta. personal numia la ei imi fac treburile insa am auzit si pareri mai putin pozitive. si ce preturi practica? eu vreau sa verific compresia, carburatoarele,uleiul din amortizoare, butelia cu gaz, presiune de ulei, si in principiu sa vada daca sunt bune reglajele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulinuta Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Am si eu o intrebare,mi am luat o honda cbr600 f4 si mere super, dar are o buba :cand intru cu ea in oras se ridica temperatura apei si incepe sa se opreasca la relanti.Puteti sa ma ajuta ti si pe mine cu niste pareri?Ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate