Sari la conținut

vladdiac

Membru
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vladdiac

  1. ok...poate mergem impreuna la anul
  2. Cand pleci din Bristol si cu ce mergi pana acolo? » Post actualizat in 20 May 2015 07:52 salutare, cat costa ferryboat-ul pana acolo? ca eu am gasit niste preturi "Atractive" aici: http://ww2.directferries.co.uk/ferry/secure/booking_redirect_df.aspx?stdc=DF10&grid=0&rfid=16&psgr=2&curr=1&retn=true&rfidr=64
  3. sal

    ai 130/70 ZR16 cu poza si dot?

    ms

  4. Salutare. Stie cineva daca bascula de la un SC33 (919) se potriveste pe un SC28 (893)? Am reusit sa o indoi si noua costa prea mult. Sau poate stiti pe cineva care are una de SC28.
  5. Mai nou ne intalnim la Best Cafe. Este la Rondou(la Popescu) pe partea cu Ultimul Leu.
  6. stie cineva ce amortizor de ghidon se potriveste pe un 893 din 1993 ?
  7. Scuze ca ma bag si eu ... dar am nevoie de un capac de aprindere pentru Honda CS 125 din 1986... dar nu reusesc sa gasesc
  8. curse de speedway la Braila in perioada 30-31 August
  9. Orice CBR porneste vara sau iarna cu socul tras. Eventual si putin din acceleratie... Cum se zicea si mai sus pune bujiile la aragaz cam 15 min la flacara mica... si ajuta-ti bateria cu una de Dacie sau oricealta baterie. Mult succes.
  10. Numele meu: Vladimir Nume motorului meu: Honda CBR 600 F (ce-a mai ramas din ea) Permis: A din 1997 B din 2007 Imi place la nebunie sa conduc.
  11. Salutare. Si mie imi da BCR Asigurari doar 43 mil iar piesele ma costa 180 mil. ce as putea sa fac? oricum pe baiat il dau in judecata mi-am scos certificat medico-legal dar a intervenit cineva pt el si mi-au trecut intre 50 si 55 zile ... iar eu vreau sa ma duc la o comisie sa ma reevalueze si sa scrie cat e de fapt --- Mesaj completat în 04 Dec 2007 15:18 ------------- Ii multumesc lui Zenovis pentru raspunsurile date. Nu ezitati sa-l intrebati daca aveti nevoie.
  12. Asa e ... partea medicala, m-au operat pe 23 octombrie am stat cu atela(de sus pana jos) la piciorul drept si cu atela la glezna, m-au externat pe 2 noiembrie mi-au pus cizma de gips si nu am voie sa ma sprijin pe el inca 6 saptamani(noroc ca am facut rost de carje) ... deci pe 19 decembrie ma duc sa scot gipsul dupa care imi face iar radiografie si daca totul este bine incep recuperarea cu fizioterapie si cine stie pana cand. Motorul l-am luat de la politie si l-am dus la un prieten care are curte si cred ca am sa-l dau la vanzare in varianta avariata.
  13. Era in seara de 20.10.2007 ora 20:20, mergeam pe Nae Leonard dinspre IFR si ma duceam spre Doja cand la intersectia cu Str. Cluj iese un tip cu un Renault Clio(el neavand vizibilitate, iesea sa se asigure), franez puternic, culc moto pe partea stanga si ma duc direct in el... in urma impactului sunt aruncat de pe moto ... vad farul din stanga prin viziera ... dau cu capul in capota si sunt aruncat pe contrasens. Ma ridic ... durere mare la glezna stanga si simt cum se scurge sange pe piciorul drept. Ma urc intr-o masina si sunt dus la spital in timp extrem de scurt. Ajung la spital si se da verdictul in urma razelor: fractura la glezna stanga si plaga deschisa la genunchiul drept. La piciorul drept m-am ales cu 8 copci iar la glezna stanga cu o operatie care include placa si suruburi. Si totul din lipsa echipamentului. Casca si geaca si-au facut datoria dar in jos aveam blugi si bocanci normali. Deci insistati asupra echipamentului. Am stat 2 saptamani in spital si m-au externat ieri. Piciorul stang este in gips si nu am voie sa ma sprijin in el urmatoarele 6 saptamani. atasez si cateva fotografii.
  14. hmmm ... am sa pun pozele maine la prima ora.... si chiar daca ar fi interzis ... nu inseamna ca tre sa dai peste mine... dar daca era un copil care statea acolo?
  15. mersi mult sper sa o rezolv astazi cu cei de la asigurare
  16. Ajung in Piata Energiei Galati si opresc oblic in statia de taxi cam la 1.5 metri in spatele unui taxiu lasand motocicleta astfel incat sa ma vada in oglinda retrovizoare.... ma dau jos scot casca si manusile ma duc la A.T.M. sa fac o tranzactie, nu apuc sa fac nimic ca aud mobra cum cade.... cel cu taxiul a dat in spate fara sa se asigure... am fost la Politie i-a dat 3 puncte penalizare si 78 Ron amenda... si eu m-am ales cu parbriz spart; oglinda sparta; semnalizare fata rupta; carene fata sparte; maneta frana de mana indoita; scarita pilot indoita; toba zgariata si infundata, si un motor care nu mai merge la parametrii: se aude urat si picura pe la inbinarea toba-cilindru nr 2, nu mai trage ca inainte, la cald porneste foarte greu. Asa ca aveti grija si unde stationati cu motocicletele.
  17. Am pus si eu pe F3 o guma de 180 dar nu te ajuta deloc pe viraje deoarece nu mai face forma ciuperca pe janta.
×
×
  • Creează nouă...