mihai_h89 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 sal cine are de vanzare niste piese de jawa sa ma contacteze la id mess hordouan_mihai m-ar interesa niste arcuri pe spate modelu mai nou ca si cele din imagine un bord dar fara ceasuri + alte piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 sal cine are de vanzare niste piese de jawa sa ma contacteze la id mess hordouan_mihai m-ar interesa niste arcuri pe spate modelu mai nou ca si cele din imagine un bord dar fara ceasuri + alte piese am eu doua telescoape:D simson_marius id de mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 cauta la VANZARI - PIESE DE SCHIMB.... este unu care dezmembreaza o jawa... pagina 3-4 park Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 1.5 mil set de telescoape noi. de ij totusi dar la fel de lungi. am pus pe jawa mea. le-am luat noi la 17 ani, am dat 800.000 pe ele atunci, nu le-am folosit si le-am pus in 2005 pe jawa. 5 ani vechime si 23.000 si un pic de km. nu curg inca. la rus in galati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 http://www.jawa.ro/contact/contact.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_h89 Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 up!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate