tilik Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 (editat) Salut, Deabia mi-am achizitionat un Kawa Z 750. Are 8000 km. Vreau sa stiu si eu, pe la cati km trebuie sa-i fac revizia si daca stiti un service autorizat, ar fi perfect. Multumesc mult si astept raspunsurile voastre Editat Aprilie 14, 2007 de tilik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voschod_boy Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Salut, Deabia mi-am achizitionat un Kawa Z 750. Are 8000 km. Vreau sa stiu si eu, pe la cati km trebuie sa-i fac revizia si daca stiti un service autorizat, ar fi perfect. Multumesc mult si astept raspunsurile voastre wei cap dupa cum spunea lidi azi duminica 15.04.2007 tre sa schimbi uleiu din 5000 km hai baftos ne vedem la bucale P.s is io ala retard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 revizie completa vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 revizie completa vrei? exact. Revizie completa. Sa o verifice pe toata. Stii cumva vreun service autorizat, mai de incredere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 fa rost de manual si vezi ca scrie acolo cand se face revizie si la ce componente. in principiu reviziile se fac din 5000 de km. lantul se unge la max1000km, recomandat la 500km, si intotdeauna dupa ce se merge pe ploaie. nu recomand service-uri din reprezentante. Cel mai bine mergi la cele recomandate pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 depinde din ce oras esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 depinde din ce oras esti. bucuresti. Am auzit ca United Motors au service autorizat Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 lasai pe united motors...... nu vreau sa dau exemple. sau poate dau.... au schimbat semeringurile la o cagiva cu un amortizor spart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate