BMWistu' Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 SINT DISPERAT , AM UN ZGOMOT CIUDAT DUPA CE SE INCALZESTE MOTORUL!!! SI ASTA A APARUT DUPA CE I-AM SCHIMBAT ULEIUL, DESI I-AM PUS ACELASI ULEI, ORI SINT PARANOIC , ORI E CEVA PE ACOLO!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 SINT DISPERAT , AM UN ZGOMOT CIUDAT DUPA CE SE INCALZESTE MOTORUL!!! SI ASTA A APARUT DUPA CE I-AM SCHIMBAT ULEIUL, DESI I-AM PUS ACELASI ULEI, ORI SINT PARANOIC , ORI E CEVA PE ACOLO!!!!! pune poze sa vad cum arata motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWistu' Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 uite niste poze a 2 a poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 mai cauta frate ca si eu am cautat 3 ore si .....canci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate