Saphira Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Stie va rog cineva unde pot gasi un manual service pentru Tenere 660? Am mare nevoie. Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 lasa'mi te rog un mail , sau baga un PM , arhiva are aprox 40mb , sunt niste PDFuri prafuite de pe vremea tenereului meu . cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 mail b16dmo@yahoo.com id mess b16dmo multumesc din suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 am reusit sa fac rost, multumesc de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate