Sari la conținut

Saphira

Membra
  • Număr conținut

    440
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    PM

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Londra, UK
  • Carnet moto din
    23 august 2006
  • Motocicleta
    revin la prima pasiune
  • Numar Moto
    tot de UK
  • Club
    RC-DM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda XLR 125 R Yamaha XTZ 660 Tenere Honda XL 400 V Transalp Honda CBR 600 F3
  • Interests
    sunt interesata in descoperirea unei surse inepuizabile si gratis de benzina

Vizitatori Recenți Profil

2.566 citiri profil

Saphira's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am primit o oferta de 50 RON pt genunchiere. E cineva care da mai mult?? Daca nu, le dau. luati o pereche buna de genunchiere si ajutati sa trimiteti un copil foarte bolnav la tratamentul salvator din austria. La multi ani! s-au dat genunchierele. mai raman braul si ghetele. Multumiri din nou cumparatorului!!
  2. lasa mistourile si ia-i si tu ceva frumos doamnei nervoptik
  3. Salutare Am si eu de vanzare cateva echipamente pentru fete, de retinut ca banii se vor duce in cont la Matei http://matei-sansalaviata.blogspot.com/ deci va luati ceva de calitate si banii vor fi de mare ajutor pentru un copilas cu cancer!!! dimensiunile mele la momentul respectiv erau cam 60 kile, 1.72, numarul 40 la picior (pentru comparatii, in rest sunt nefumatoare, blonda, picioare lungi, imi plac plimbarile lungi pe plaja si barbatii cu simtul umorului... etc) BRAU GHETE BERING, nr 40, purtate de cateva ori, nu au niciun fel de urme, nu am cazut cu ele, au protectii, sunt luate de la reprezentanta din Londra GENUNCHIERE cu tibiere, sincer nu imi amintesc sa le fi purtat vreodata... s-ar putea totusi 1 data sa le fi luat totusi. nu au niciun semn pe ele, sunt ca noi! ATENTIE! NU DAU PRETURI PENTRU ELE! Va rog veniti cu o oferta de pret si le vand! Ma intereseaza sa le dau cat mai repede! Daca vin mai multe oferte de pret pentru ele, le dau la cel care liciteaza mai mult, evident. Se gasesc toate in Bucuresti, zona Militari. Daca vreti sa le ridicati. Pentru a le pune la posta, va rog sa platiti si taxele postale. Multumesc si un an nou mai bun tuturor!
  4. ce-i ala credit crunch ma? m-a innebunit termenu asta in ultima vreme! PS: Sarbatori Fericite!!
  5. nu va uitati la Transporter 3 ca o sa va para rau sau la Wanted daca nu ati facut deja greseala
  6. Saphira

    Poze

    superbe:) sa aveti grija una de alta si numai drumuri frumoase va doresc!
  7. io nu vad pozele lu adi vreau sa vad daca e vreo proba de divortz p-acolo sau macar de-un sex in grup )
  8. eram ce vrei tu sa fiu, iepuroaica mea, stelutza mea!
  9. fericitul cuplu va saluta din japonia si va ureaza un pashte fericit! cu acordul sotiei mele .... ADIDAS VREI SA FII PRETENU MEU IN TOP TEN FRIENDS PE HI5??? pozeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! PS Serban mi-a parut bine sa te vad si mie, mi-a parut bine sa va revad pe toti si ma bucur ca nu m-ati recunoscut biatches ))
  10. io cred ca o sa trebuiasca sa stau cu ochii pe nuka precum pe butelie la ce costum si-a anuntzat....:-(( ce nu face o nevasta...
  11. Io cica tre sa ma cosumez in "Nuka" si Nuka in "Oana", nush, ea a venit cu ideea, are cineva niste silicoane?!...
  12. Am o pereche de ghete Bering, numar 40, negre, cu protectii, purtate de cateva ori, f comode, pret 150 RON http://www.bering.fr/index.adml?r=167&...9788&f=2325 Am o geaca Dainese D-dry, textil, neagra cu gri, numar 44, masura S, purtata jumate de sezon, protectii hard coate, umeri, protectie de coloana hard Dainese cumparata separat (numa aia a fost vreo 60 EUR) si integrata, impermeabila, cu mesada detasabila, stare perfecta, pret 250 RON Manusi Bering SX 11, purtate jumate de sezon, marime S, pret 50 RON http://www.bering.fr/index.adml?r=177&...9788&f=1641 si piesa de rezistenta, lumina ochilor mei, cea mai frumoasa casca din lume, HJC Samurai, marime M (e destul de stramta ca nu am apucat sa o port cine stie ce), pret 250 RON (plange inima in mine) PM sau ym b16dmo, disponibile in bucuresti incepand cu 1 nov. le dau ca ma las de motociclit o perioada, dupa care schimb registrul, a se intelege supermoto )
  13. poate incerca sa ii faca o primire calduroasa. esti geloasa??
×
×
  • Creează nouă...