bobocelu' Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 Un Kawasaki GPZ 500 din 89-90 cu 35-40000 km in stare buna adus cu 2 zile in urma din germania cu toate taxele platite 2200Euro? Daca nu, spuneti-mi cam cat face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 in primul rand nu aici tre' sa pui intrebarea ci la forumul despre motociclete stradale care ... lipseste (aviz moderatorilor) in lipsa lui poti intreba pe ... motociclete de viteza parerea mea ... ti-o spun atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 daca arata shi merge bine.................ar merita , acum depinde cat de mult itzi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat August 3, 2004 Share Postat August 3, 2004 daca iei preturile din germania nu prea merita acolo un gpz din 90 nu trece de 1000 euro + 700 taxe ... iti mai baman vreo 400 pentru acte drum si alte alea ... si in germania ai de unde alege dac o luam cu pretele de la noi ... merita am vazut un kawa terminat vandut la 2200 euroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate