solo Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 cred ca aici trebuia sa l bag /index.php?showtopic=93000 din pacate pe dan morar si pe matis nu i am prins in filmulet si in poze ..in ziua in care ne am dat cu ei nu am avut aparatul data vii toare strangem o gasca mai mare si trebuie sa recupereze......sa speram ca nu o sa fie zapada la peste 1200 si...atunci o sa avem de lucru ca stiu ceva trasee auuuu...acum nu ne prea puteam baga ca era zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 cred ca aici trebuia sa l bag /index.php?showtopic=93000 din pacate pe dan morar si pe matis nu i am prins in filmulet si in poze ..in ziua in care ne am dat cu ei nu am avut aparatul data vii toare strangem o gasca mai mare si trebuie sa recupereze......sa speram ca nu o sa fie zapada la peste 1200 si...atunci o sa avem de lucru ca stiu ceva trasee auuuu...acum nu ne prea puteam baga ca era zapada super tare .. si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate