SoulOfTheReaver Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Sunt un tanar aspirant motorist, si mi-am zis sa incep cu dreptul. Am vazut cateva oferte interesante de motoare, dar inainte sa sun pe vre-unul din ei m-am gandit ca ar fi bine sa iau pe cineva priceput cu mine care sa inspecteze bividiul inainte sa-l iau. Din pacate nu prea cunosc asemenea persoane. Exista p-aci vre-un mecanic priceput in Bucuresti care sa vina cu mine pe la o intalnire-doua cu potentiali vanzatori si care sa-mi zica daca e ok motorul pe care vreau sa-l iau? Dau o bere. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 cam despre ce motoare este vorba? spune dinainte ca mecanici sunt gramada... de comuniste, de japoneze, de italiene, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoulOfTheReaver Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) cam despre ce motoare este vorba? spune dinainte ca mecanici sunt gramada... de comuniste, de japoneze, de italiene, etc Cruisere. Japoneze cel mai probabil. Poate si choppere. Momentan spre exemplu am ochiul pe un Virago din '96 Editat Aprilie 18, 2007 de SoulOfTheReaver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoulOfTheReaver Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 Ma intereseaza o motocicleta de drum lung, solida si comfortabila (deci nu de viteza) si care sa nu fie FOARTE greu de manevrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Ma intereseaza o motocicleta de drum lung, solida si comfortabila (deci nu de viteza) si care sa nu fie FOARTE greu de manevrat. In cazul asta tu cauti un enduro-touring si nicidecum un "cruza'r" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 072 MOTOARE Iti va raspunde un mecanic care te va ajuta cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate