Sari la conținut

ranga

Super Membru
  • Număr conținut

    1.002
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ranga

  1. Amu, si eu cred ca 6000 km sunt cam putintei. Imi aduc aminte de inceputuri: dupa 500 de km am invatat sa nu mai uit semnalul aprins. Dupa 1000km am invatat sa merg cat de cat. Duapa 2000 km am invatat cu adevarat sa merg. Dupa 4000 km am dat-o-n sant cu tot cu pasagera si mi-am dat seama ca sunt bou si ca tot ce am crezut ca stiu (sa merg cat de cat) nu era adevarat. Dupa 45.000 km m-a imprastiat unu prin zona Orsova - Ciurel, si mi-am dat seama ca inca nu stiu sa merg. Oh, si btw, si eu am inceput pe 900 RR. Acum ma gandesc sa-mi iau iar miar, da unu sa-mi fie nitel frica de el, si sunt convins ca inca sunt bou in ale mersului pe doua roti. Sunt pe undeva pe la 75.000 km.
  2. ranga

    Accident Otopeni

    Edited by OveR, 12 minutes ago. Mai ai de lucrat nitel daca vrei sa te ia cineva in serios. Pacat de vietile lor!
  3. las puiu, ca ai fost tratat cu blandete. Eu mi-am luat 900 er er acu fo ... 6 ani parca. Primul motor. Am crezut ca mor din 2 motive: 20% ma omoara motorul deoarece era muuuuuuult peste ce putem eu, si 80% ca ma linseaza forumistii. Intre timp s-au mai calmat si fac situatia cu carne mai mult virtual asa. E mai fara batai de cap sa zici in gand o imprcatie decat sa apesi :"post reply", s-o scrii si apoi din nou "post" apoi edit de teama "grammar nazi's" etc... Asta mai ales cand lumea s-a mai maturizat, insurat si nu mai trebuie sa demonstreze lu' pisilina pasagera wannabe ce troleaza forumurile undercover, cat de genial literar este dansul in exprimare astfel incat sa aiba biata fata reveneala la popu toata ziulica pana la 18:30.
  4. ranga

    accident grav cheia

    esti sigur sergiule? Sper ca nu faci pe trolul cu asemenea chestii serioase! Nu a zis nimeni pana acum ca ar fi fost ranit macar sovferul ! WTF ?
  5. programmers do have fun! proof: google : zerg rush google : recursion https://www.google.com/webhp?hl=xx-elmer https://www.google.com/webhp?hl=xx-piglatin https://www.google.com/webhp?hl=xx-hacker . . . love them google hipsters edit: de asemenea pe youtube, in orice video, pause si apoi tineti apasate tasta sus si stanga. snake
  6. Moa, ce-mi place modelul ala de maneta de frana arcuite pentru o priza mai buna :luv:
  7. ia baga, ca am deja wet whipes la indemana... ptr cazul in care ai fost literal cu cacao pe mine de ras! 0.o
  8. Macar e frig, mor mai putini reisari ca deh, acum merg cu masina
  9. ok, cred ca m-am grabit cand te-am judecat. Imi cer scuze. Am gresit. Incerc eu sa explic. Exista doua aspecte:cel teoretic si cel practic. In practica, daca sunt conducator de moto si sunt in miscare ma jeneaza ca cineva sa intre langa mine pe banda marcata. Daca sunt conducator auto ma deranjeaza la fel de mult. Daca sunt insa pe loc, pe moto de obicei opresc la semafor fix pe banda aia alba ca sa poate sa intre langa mine si vehicule late (masini). La fel, daca sunt stationat in masina nu am nici cea mai mica problema sa impart banda. Concluzie: In miscare banda este spatiul de manevra al fiecaruia, nu ai ce cauta pe spatiul altcuiva indiferent de vehicol. Dar daca se sta pe loc... cu ce incurci ????? In teorie (regulament/ lege) este destul de neclar aspectul asta.
  10. Mai du-te ma-n origini cu coloanele tale! Daca nu-s marcaje pe jos cum pusca mea masori ma coloanele alea? Ha ? ia zi? In functie de cate masini au loc una langa alta? Da? De care masini ? Loganuri, Rabe sau smart-uri ? Daca eu am loc p'acolo apoi aia e coloana mea ma! Ca si tu cu masina... daca ai loc te bagi acolo, si vezi tu, Codul ala are cateva scapari, ca este scris de oameni, si oamenii gresesc. Mars cu coloanele tale in vagauna de unde ai aparut!
  11. Eu. <later edit> Dar eu nu sunt nascut in Bucuresti!
  12. Ok, vesti bune. Aseara, nu ma puteam opri din gandurile de genul : nu cumva a fost cel care m-a iertat cand am avut peste 70 in localitate sau cand n-am avut asigurarea la mine. E bine ca nu e rau. @2Xjack voiam doar detalii nu sa ma fac simpatic.
  13. Rog pe cei care intalnesc zilele astea vre-un motopolitist in trafic si au ocazia sa schimbe 2-3 cuvinte, sa se intereseze de stara colegului. Am sa incerc si eu sa fac lucrul asta. @blue_nightwish: poti afla ceva despre dansul ? La ce spital este, este nevoie de sange etc ? Utile, nu barfe...
  14. matizul era avariat frontal stanga, se vede in partea stanga a unei fotografii, nu m-a dus capul sa-i fac o poza si lui... n ici nu prea mi-a ars. Moto avariata frontal si stanga putin, furca rupta din ce am vazut. Nu m-am putut apropia deoarece erau cei de la legal, si faceau poze si masuratori.
  15. to ce stiu sigur am spus deja... restul, rog a se lua cu un bob de sare. Matizul a virat stanga pe o laterala cand a lovit frontal (dupa daune) motopolitistul ce venea din sens opus. Motopolitistul, este in stare grava, si nu mai era la locul accidentului cand am ajuns eu. Avea casca de serviciu tinuta deschisa (fliped up) si avea taieturi pe fata. Accidentul este recent, probabil maine vor aprea si detalii de la cei care stiu mai multe decat mine.
  16. Imi cer iertare dar nu stiu cum se cheama strada (probabil Moinesti ??). Ea face legatura intre b-dul Timisoarei si Iuliu Maniu, in zona pietei Gorjului. Mergeau in sensuri opuse, motopolitistul si matizul. Matizul a facut stanga. Sange pe jos, si in jur de 25 de politisti la locul accidentului... Sanatate multa colegului! Sper sa fie bine. (rog un moderator sa imi corecteze greselile de tastatura din titlu) Am consultat o harta: Accidentul s-a produs in fata scolii 309, pe strada MoineÂşti, cartier Militari.
  17. Logica: Daca mergea pe o roata cel din filmulet, avand in vedere viteza redusa cu care merge si echilibrul fara cusur era chiar profi. Cum accidentatul nu avea experienta prea multa, nu este logic sa mearga pe o roata (atat de bine, curat). Unghiul de filmare este inselator. Condoleante celor apropiati,
  18. don't dig that shit up! ...
  19. A, dorinta de socializare manifestata intr-un mod eronat si... periculos ?? Te vor manca sacalii!!
  20. ce-mi plac mie contrele astea! Si cum nimeni nu-si ia palme dupa ceafa de la moderatori pentru offtopic: Zilnic, dar absolut zilnic, cand faci mai mult de 10 - 15 km in trafic bucurestean, se trezeste cate un Matusalem cu fuleu de testoasa ca, desi s-a pus verde la masini, el tot crede ca are timp sa traverseze. Si o face asa intr-un stil ilar, uitandu-se numai inainte de frica sa nu faca stun-lock si-i da asa maruntel din glezne alternand glezna stainga pe miscarea inainte cu sacosa de muraturi din dreapta avand miscarea spre inapoi cu miscarea pantofului din vinilin de vara din dreptul spre inainte si sacosa cu paine si telina din stanga. Azi am oprit fix in fata unui suncos pe trecerea de la cora lujerului (veneam dinspre gorjului) dar asa cu "talent" astfel incat sa-i las loc sa ma ocoleasca prin fata, si cand dadea sa ma ocoleasca... inaintam putin, si apoi cand conservele au invadat intersectia, l-am lasat pe dodecagenar in plata domnului in mijlocul strazii, intr-un ocean de claxoane si imprecatii. De partea cealalta am fost ata de bou incat era sa mierlesc si eu pe unul pe trecere. Legal (si moral d.p.m.d.v.) 100% vina mea, mai ales ca aveam si vre-o 70. Avand in vedere stilul sinucigas in care a traversat (desprins din piesa de teatru :"Sinucigasul", actul intai: "Bag pewla, eu traversez") i-am cam dat dreptate. Si eu mai stau pe trecere sa incetineasca macar unul sa pot si eu sa trec in siguranta, si sa ajung pe partea cealalta cu cracii sub cap. Mboon, am franat de am scartait rotile si dansa sub mine, dar aveam viteza si estimam oprirea la 2-3 metri dincolo de locul eventualului impact. Pietonul s-a oprit si eu am trecut. Insa in momentele franarii cand vedeam cum scartaie roata fata, am avut o halucinatie cu un fireblade rosu, pe partea stanga cum se duce invartindu-se pe carosabil, cosind picioarele pietonilor, si un bou cu casca in cap intepenit sub o duba isi blestema zilele. Ma rog, mobristul ia cativa ani cu suspendare, ca-i la moda in RO, plateste acolo o inmormantare si nu se mai suie fo 5 ani la ghidon volan, cei 5 ani incep dupa terminarea perioadei de puscarie suspendata. B-dica, b_dica, b-dica, b-dat's all folks!
  21. ranga

    Accident "grav"

    been there! da n-am picat!
  22. Se pare ca este o confuzie din partea mea... Imi pare rau... Da sa fiul al naibii cata asemanare...
  23. Cre ca pot sa aflu eu cine este. Apare intr-o fotografie cu o cunostinta comuna! Ma interesez si te anunt.
×
×
  • Creează nouă...