Daimona Postat August 26, 2003 Share Postat August 26, 2003 Salutare!!! ....Maine (27 aug.) ...trec si eu pe la Arc la 19.00, am sa intreb de voi daca nu zaresc pe nimeni cunoscut de pe site ..... sper sa nu intampin dificultati, cum am mai citit pe aici..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 27, 2003 Share Postat August 27, 2003 hai mai ca nu e asa. La mine a fost ok. Sunt baieti de treaba toti. Io nu cred ca vin ca am treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daimona Postat August 27, 2003 Autor Share Postat August 27, 2003 Am inceput-o cu "dreptul" ........ adica am dormit bine .. si m-am trezit pe la 20.00...............tocmai bine ca sa ajung la timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 Am inceput-o cu "dreptul" ........ adica am dormit bine .. si m-am trezit pe la 20.00...............tocmai bine ca sa ajung la timp.... Eu zic sa te trezesti acum cat mai este cald si vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 mai e si saptaman viitoare o miercuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 Pana atunci poate imi repar si io fierul ... urat faza ... asta e,,, sper sa vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daimona Postat August 29, 2003 Autor Share Postat August 29, 2003 Ne vedem miercuri....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daimona Postat Septembrie 3, 2003 Autor Share Postat Septembrie 3, 2003 Baieti .. azi am fost si eu .....nu am cunoscut prea multa lume de pe site ... dar a fost super !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 Daimona, ai vazut pe unul cu o nipra care avea o casca (,) cu cornitze rosii? Io eram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate