sebbyex Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) sunt nou in cadrul asta d .....scuteris si vroiam sa va salut pe toti cu ocazia asta ...astept sa-mi iau scuteru si sa particip la una din intalnirile voastre d prin bucuresti! Editat Aprilie 17, 2007 de sebbyex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 nu-s cam scumpe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 vezi ca mai sunt 400 de topicuri identice , citeste pe acolo si eventual daca mai ai intrebari SCRIE ACOLO . Nu mai deschideti cate un TOPIC nou ca asa vi se scoala voua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 aprilia sau jet force io nush am mers cu aprilia si mi-a placut extrem de mult dar si jet forceu am auzit k merge lafel de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 ...si semne de punctuatie nu prea "este" pe la noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebbyex Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 da am vazut k mai sunt jdemii d topicuri d genu!am vrut sa il schimb dar nu am mai putut!repede tu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 da am vazut k mai sunt jdemii d topicuri d genu!am vrut sa il schimb dar nu am mai putut!repede tu...... nu trebuia sa schimbi nimic... doar sa intrebi pe topicul ala... + ca mai exista 2 Poll-uri unde s-au votat cele mai tari scutere noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 pai da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 pai da ai dreptate....dar eu zic SR50 ... si eu tot cu el am ramas...sunt foarte multumit de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 topic deschis aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 topic deschis aiurea post aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate