dancri Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 sal! am un kawasaki gpz 500 s din ' 87 si am ceva probleme cu distributia (cred ca vara asta ma mai tine) si am aflat ca decat sa te apuci sa o repari, mai bine schimbi motorul. problema 1) : ce motor s-ar potrivi pe motocicleta mai sus mentionata (eu as vrea tot un gpz 500, productie dupa '90) problema 2) : se merita? (nu cunosc nici pretul unui bloc motor si nici costul montajului) poate poate cineva sa ma ajute. mersi bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 de gpz.... s-ar putea sa am eu un motor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 de gpz.... s-ar putea sa am eu un motor..... din ce an si cati km, pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate