PepsiMan Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Dupa ce am renuntat (in toamna) cu parere de rau la Kawasaki Gpz 305 am ajuns la.... Yamaha DT 125 RE (1998, 125 cmc, 2T, demaror, radiator, frana disc fata spate) Dupa ce finalizez actele ii schimb cauciucurile cu unele de strada, acum am o mica mare problema la opriri deoarece nu ajung cu varfurile cum trebuie la sol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 am mers si eu pe unul dar mai vechi. e super motorul ai grija de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 sa o calaresti multi km ! . cat a fost ?. ma bate si pe mine gandul la un motor de 125 in 2t pt coclau` care sa fie si inmatriculat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Salut,pentru inceput e bun chiar foarte bun,faciai mare gresala daca te suiai pe ceva mai mare. Pana ce faci ceva vechime cu experienta si pe urma avansezi cu ceva mai mare. Numai bine Sorin xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Pai din cate stiu eu pepsiman are ceva experienta ) nu e cam mic 125?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Aprilie 30, 2007 Autor Share Postat Aprilie 30, 2007 sa o calaresti multi km ! . cat a fost ?. Merci! Merci! La 1500 de euro am batut palma... nu e cam mic 125?? Din punctul meu de vedere este super ok, pentru moment nu vreau ceva mai mare. am mers si eu pe unul dar mai vechi. e super motorul ai grija de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Felicitari, misto jucaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate