Sparky Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Mii de multumiri lui AXI pentru ajutorul acordat !! Uite AXI ce o sa iasa din simsonul ala urat !! Asa arat deocamdata dar peste vreo 2-3 sapt o sa fie gata !! Te astept pe la mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Mii de multumiri lui AXI pentru ajutorul acordat !! Uite AXI ce o sa iasa din simsonul ala urat !! Asa arat deocamdata dar peste vreo 2-3 sapt o sa fie gata !! Te astept pe la mine ! Ioiiiiiiiiiiiiii Kiar fain o iesit!!!!!!!!!!!!!te felicit. punei si telescoapele kare ti le-am dat k is multttttt mai bune si arata mai bine:ok: Kred k am facut rost de carb!!!!mikuni corp Mane ma duc sa vad cum sta treaba si te sun, sau iti fac o vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Am vb cu baiatu asta cu carb.....il da!!! e mikuni de pe o honda xl 500..enduro.....ce zici?il vrei....sa vezi ce o sa mearga simsonu. Spor la treaba!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sparky Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 Am vb cu baiatu asta cu carb.....il da!!! e mikuni de pe o honda xl 500..enduro.....ce zici?il vrei....sa vezi ce o sa mearga simsonu. Spor la treaba!!!! Normal ca il vreau !! Vezi cum faci sa intri in posesia lui si ne intelegem noi doi ! Ma omule singura problema e ca nu prea mai am acces la net ca la mine aci in camin cineva o vrut sa faca pe hakerul si ne-o taiat netu !! Asa ca iti mai trimit mesaje pe cosmote. Apropo nu pot ajunge acasa decat peste vreo sapt incepand de azi. (vineri)Ma bucur ca iti place cum o iesit pana acum. Stai sa vezi la sfarsit !!! Esti primu care il conduce daca ajung pe la tine !! PS sa nu uiti de carburator !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Normal ca il vreau !! Vezi cum faci sa intri in posesia lui si ne intelegem noi doi ! Ma omule singura problema e ca nu prea mai am acces la net ca la mine aci in camin cineva o vrut sa faca pe hakerul si ne-o taiat netu !! Asa ca iti mai trimit mesaje pe cosmote. Apropo nu pot ajunge acasa decat peste vreo sapt incepand de azi. (vineri)Ma bucur ca iti place cum o iesit pana acum. Stai sa vezi la sfarsit !!! Esti primu care il conduce daca ajung pe la tine !! PS sa nu uiti de carburator !! mersii ...o sa ma duc usor:D:friends: ok PAI nu stiu dc nu mai pot da sms.....in fine....io mane ma duc la el si il iau..... ce sa zic...........sa-l stapanesti sanatos si kati mai multi km cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sparky Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 Deci : Nu mai poti da sms ca n-ai credit si ti-a expirat optiunea! Sa faci cumva sa ma anunti si pe mine ce-ai rezolvat cu carburatorul ala de honda. Seara dupa 18.00 da un sms pe 0742133631 (eu) de pe un orange si te sun eu ! Abia astept sa merg acasa sa mai lucrez la motor !! Nu mai am rabdare ! Suspensiile alea de pe spate sunt perfecte !! Asa cum sunt reglate acum au exact aceeasi lungime ca si alea de simson !! Merci inca odata !! Nu stiu cand o sa ma pot revansa fata de tine !! Oricum mai trec eu pe la tine cand oi avea timp !! Spor la treaba !! Si f---- pe aia smecheri ! Am uitat !! Asa arata simsonul cand l-am luat eu ! Numai bine !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Deci : Nu mai poti da sms ca n-ai credit si ti-a expirat optiunea! Sa faci cumva sa ma anunti si pe mine ce-ai rezolvat cu carburatorul ala de honda. Seara dupa 18.00 da un sms pe 0742133631 (eu) de pe un orange si te sun eu ! Abia astept sa merg acasa sa mai lucrez la motor !! Nu mai am rabdare ! Suspensiile alea de pe spate sunt perfecte !! Asa cum sunt reglate acum au exact aceeasi lungime ca si alea de simson !! Merci inca odata !! Nu stiu cand o sa ma pot revansa fata de tine !! Oricum mai trec eu pe la tine cand oi avea timp !! Spor la treaba !! Si f---- pe aia smecheri ! Am uitat !! Asa arata simsonul cand l-am luat eu ! Numai bine !! Vai da ce naspet era inainte!!! cu alternatoru' ce ai mai rezolvat? PS: cu smecherii eu nu mai ate rost sa le mai dau atentie si de facut mi deajuns sa-i fac cu motoru!!!!aproape am luat fzr lu' varumeo!!asa ca.....va astept pe toti la liniutza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sparky Postat Aprilie 21, 2007 Autor Share Postat Aprilie 21, 2007 Ce ai rezolvat cu carburatorul ? Hai anunta-ma ca sunt curios . Da si tu un sms sa stiu !!! Bafta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 axi sper sa nu te superi dar vreau sa vada lumea ce motoare ai tu ... sa vada astia ca tu chiar sti ma baiatule .... AXI sper sa nu uitzi de ce team rugat ...pretu ala dora ne cunoastem amoo si sti ca am nevoie .... asa ca asteas jocariile a lui AXI sper sa va placa si sa va duca la o tura ... lista cu motoarele lui este foarte lunga mai ales comuniste dar nu dispun de toate pozele numa bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 simson i like salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate