Dark Petak Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Vine cineva la prima etapa de endurocross la Zarnesti? (21.04.07) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Daca te referi la mers ca spectatori, eu ma bag. Iar dupa ce ne saturam de uitat, ne putem baga la o endureala spre Poiana Brasov ca la Zarnesti eu nu stiu nici un traseu. Sau poate vine cineva care stie ceva in zona. Cand ajungi in Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 sorry man..particip la cat.B...dar daca vrei, vine la Gheorgheni..candva si mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) Mai lasa-ma sa ma antrenez vre-o 3 ani si poate ne vedem si la concursuri. Oricum...multumesc de invitatia la Gheorghieni. Daca mai stai pana duminica si nu ai cursa da un mesaj si ne vedem. Succes. Editat Aprilie 20, 2007 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate