emzy Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Filmele sunt HDTV (HIGH DEFINITION) necesita un calculator bun pentru a rula! Petru a vedea filmul, click AICI Am facut si o editare de-a lui slow moution e tot AICI se numeste "l04_z15_2007_HARD_ENDURO_by_emzy.wmv" Pentru a salva filmul pe computer clik dreapta unde scrie numele lui si dati "save targhet as.." sau "save link as.." Pentru al vedea trebuie un windows cu media player 9 cel putin. Recomandat 11 sau cu VLC Player care se poate downloada de AICI e forte mic. Cu el se pot vedea filme si cand nu sunt deja terminate de downloadat! cool! Procesorul cred ca trebuie sa fie minim 2000MHz. Scrieti-mi voi cu ce procesor l-ati vazut si daca se vedea fluent fara sacadari. Astept parerile voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate