timy Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Am si eu un CBF 600 din 2004 si caut un manual de service sa ma "culturalizez" putin. "Owner's manual" il am. Daca are cineva nevoie pot sa-l scanez si sa-l pun pe ftp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Am si eu un CBF 600 din 2004 si caut un manual de service sa ma "culturalizez" putin. "Owner's manual" il am. Daca are cineva nevoie pot sa-l scanez si sa-l pun pe ftp. INCEARCA PE WWW.REPAIMANUALCLUB.COM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
timy Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 INCEARCA PE WWW.REPAIMANUALCLUB.COM Fain link-ul: are o gramada de manuale insa cel de la CBF lipseste. La cat am cautat, ma gandesc ca cei de la HONDA nici macar n-au tiparit manual pentru CBF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate